Stalling


Wij kunnen u 34 luxe boxen (3,50 x 3,50 meter) aanbieden waarvan er 12 boxen een buitenluik heeft. Onze stal is geheel geïsoleerd, ruim opgezet en biedt meer dan voldoende natuurlijk licht in de stallen. Ook voor de ventilatie van frisse lucht kunnen de luiken in de lichtstraat van de stal open gezet worden zodat warme lucht weg kan. We hebben verlichting aangebracht welke daglicht voor 100% nabootst zodat het paard geen hinder ondervindt aan de korter wordende dagen in de winter. Door de isolatie is de stal t.o.v. de buitentemperatuur ’s zomers altijd een paar graden koeler en ’s winters een paar graden warmer.

Bij de stallen bieden wij u 6 stuks poets/spuitplaatsen aan voorzien van warm en koud water. Deze plaatsen zijn ook zeer ruim opgezet zodat het paard op een verantwoorde manier op de plaats kan toetreden. De tussenschotten zijn aan de achterzijde open zodat de veiligheid voor de gebruiker ook gewaarborgd wordt. Boven één van de poets/spuitplaatsen bieden wij u een solarium en föhn welke in hoogte verstelbaar is.

De boxen

De boxen zijn voorzien van een draailuik waardoor het paard buiten zijn stal kan kijken. De gangpaden zijn ruimer opgezet waardoor de paarden die voorbij lopen elkaar niet kunnen raken. De tussenwanden van de stallen zijn voorzien van een contactluikje (midden van de wand) waardoor de paarden onderling contact kunnen hebben. Alle boxen zijn als verzwaarde merrieboxen uitgevoerd wat wil zeggen dat de tralies dichter bij elkaar staan, dikker en sterker zijn. De waterbakken zijn met speciale leidingen aangelegd waardoor er altijd fris water uit de bak komt en bacteriën geen kans hebben. In elke box is een afvoerputje in de vloer verwerkt zodat wel elke box individueel schoon kunnen spuiten en ook overtollig vocht (urine) weg kan lopen.

De ontvangstruimte

Aangrenzend bij de stallen hebben we de ontvangstruimte met daarin de zeer ruime kasten voor het opbergen van het zadel, hoofdstel en overige persoonlijke spullen. In deze ruimte bieden wij u een gezellige zithoek met televisie, een koffie apparaat en een frisdrank/snoepautomaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een magnetron om eventueel maaltijden op te warmen. 

In de winter brand er altijd een houthaard. Tevens is deze ruimte voorzien van vloerverwarming waardoor uw spullen niet zullen gaan schimmelen als gevolg van vocht. In de ruimte hebben we ook dekenrekken hangen welke gebruikt mogen worden om uw spullen te laten drogen waarna ze droog opgeborgen kunnen worden in uw zeer ruime kast. Het luxe toilet wat is aangelegd voor de klanten is voorzien van een kaptafel waar men zich kan opfrissen. In de ontvangstruimte hebben wij voor onze klanten ook gratis Wifi.