Over ons

Pensionstal de Watertoren in Hardinxveld-Giessendam is een ruim opgezette en exclusieve pensionstal puur gericht op de kwaliteit en de verzorging van de paarden. Deze gecertificeerde 5-sterren pensionstal in Zuid-Holland biedt alles wat ruiter en paard zich kunnen wensen. Of je nu een recreatieve ruiter bent of wedstrijden rijdt, bij ons voel je je altijd thuis. De stal bevindt zich in een landelijke omgeving waar een oase van rust heerst.

Een plan wat in eerste instantie als privéstal is opgestart, is uiteindelijk uitgegroeid tot een exclusief paardenbedrijf. Dit plan is met veel passie en kennis bedacht en ontwikkeld. Ons streven is dan ook geweest om een accommodatie aan te bieden waar op een prettige manier met mens en dier wordt omgegaan en de perfecte verzorging van uw paard of pony. Hiervoor biedt onze accommodatie ons inziens meer dan voldoende mogelijkheden.

Ons pand hebben we ecologisch verantwoord gebouwd. Het is voorzien van een exclusieve installatie die ervoor zorgt dat wij geen gas nodig hebben. Dit wordt vervangen door zonne-energie en warmte vanuit een houtkachel. Het warme water op de accommodatie wordt hierdoor geheel verwarmd.

Bij al onze diensten speelt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding de hoofdrol. U bent vrij in uw keuze voor eigen instructie, hoefsmid of dierenarts. Wij bieden onze klant diverse stallings mogelijkheden in de vorm van drie pakketten.